Αγαπητοί πελάτες,

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Polycoat για τα δάπεδά σας. Το δάπεδο που σας παραδώσαμε έχει κατασκευασθεί με αυστηρές προδιαγραφές, ειλικρινές ενδιαφέρον και φροντίδα ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας. Ο σωστός καθαρισμός του θα συμβάλει σημαντικά στον χρόνο ζωής του και στην διατήρηση της εμφάνισής του για πολλά χρόνια! Σας παραθέτουμε ορισμένες γενικές οδηγίες για τον καθαρισμό τους, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα, ότι ο καθαρισμός του δαπέδου ίσως πρέπει να γίνεται (ανάλογα με την χρήση και την έκταση του δαπέδου) από εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού ή με την χρήση κατάλληλης σκούπας και χημικών καθαρισμού εποξειδικών δαπέδων.

 • Ο τακτικός καθαρισμός των δαπέδων σας με εξειδικευμένα μηχανήματα και προσωπικό θα συμβάλει αποφασιστικά στην καλή συντήρησή τους.
 • Μην χρησιμοποιείτε χλώριο (χλωρίνη) διότι αποχρωματίζει το δάπεδο και δεν απολυμαίνει! Υπάρχουν ειδικά απολυμαντικά δαπέδου για νοσοκομεία, βιομηχανίες τροφίμων, κλπ.
 • Μην χρησιμοποιείτε σκληρές βούρτσες ή σύρμα για τον καθαρισμό λεκέδων, κλπ. Θα «θαμπώσουν» τοπικά το δάπεδο!
 • Χρησιμοποιείστε μόνο τα κοινά καθαριστικά δαπέδων του εμπορίου με σφουγκαρίστρα.

Εάν το δάπεδό σας δεν καθαρίζει με τον παραδοσιακό τρόπο, χρησιμοποιείστε ειδικά χημικά καθαρισμού δαπέδων. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία χημικών ανάλογα με τους ρύπους που έχετε. Η χρήση ειδικής σκούπας ενδείκνυται για τον σωστό καθαρισμό των ρητινούχων δαπέδων. Διαθέτουν ειδικές τσόχες και ειδικό κάδο που μπορεί να δεχτεί το κατάλληλο καθαριστικό για τον γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό του δαπέδου σας.

Ρύποι όπως «ροδιές» από κλάρκ, παλετοφόρα, κλπ, καθαρίζουν με τον συνδυασμό τακτικού καθαρισμού και του κατάλληλου καθαριστικού.

Τα εποξειδικά δάπεδα αντέχουν στα περισσότερα οξέα και βάσεις (σε συγκεντρώσεις από 10% έως και 50%). Σε περίπτωση που χυθεί στο δάπεδο οξύ, βάση, διαλύτης ή άλλο διαβρωτικό χημικό, θα πρέπει να το μαζέψετε αμέσως και να το ξεπλύνετε με καθαρό νερό.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ

 • Είμαστε οι ειδικοί στα ρητινικά δάπεδα με το μόνιμο προσωπικό

  της εταιρείας να διαθέτει πέιρα άνω των 18 ετών.

 • Η Εταιρεία διαθέτει πιστοποιητικό ποιότητας

  ISO 9001 από τον γερμανικό φορέα TUV NORD, από το 2010.

 • Εμπειρία σε έργα που φτάνουν

  το ένα εκατομμύριο (1.000.000 m2) τετραγωνικά μέτρα.