Υγρομόνωση κτιρίων

Η προστασία του κτιρίου από την βροχή (και τις καιρικές συνθήκες γενικότερα), ήταν κύριο μέλημα του ανθρώπου στην προσπάθειά του να βελτιώσει την ζωή του. 

Τα τελευταία χρόνια, η εξέλιξη των υλικών οδήγησε στην ανάπτυξη υγρομονωτικών υλικών που εκτός από την άριστη αντοχή στις καιρικές συνθήκες και την προστασία από την βροχή, αντανακλούν ταυτόχρονα την ηλιακή ακτινοβολία (και κυρίως την θερμική ηλιακή ακτινοβολία), παρέχοντας και θερμομόνωση, ενώ επιτρέπουν στο κτίριο να αναπνέει.

Υπάρχει πολύ μεγάλη γκάμα υλικών στεγανοποίησης οροφών, ανάλογα με την οροφή και την χρήση της, ξεκινώντας από ψυχρής εφαρμογής υψηλής ελαστικότητας υγρές μεμβράνες πολυουρεθανικής βάσης, υδροδιαλυτές ελαστικές στεγανοποιητικές επαλείψεις συμπολυμερών στυρενίου και ακρυλικών ρητινών, δύο συστατικών ψεκαζόμενες (με ειδικό μηχάνημα ψεκασμού) ελαστικές πολυουρεθανικές μεμβράνες, έως ειδικές επιστρώσεις πολυουρεθανικών ρητινών ανθεκτικών στην υπεριώδη ακτινοβολία και σε βαριά χρήση (π.χ. για σταθμούς αυτοκινήτων).

Η Polycoat διαθέτει τεχνογνωσία και εμπειρία στο αντικείμενο και είναι σε θέση να προσφέρει τις καλύτερες λύσεις με κορυφαία υλικά.

Sikalastic Liquid Applied Membranes gr

SikaRoof MTC for Specialized Contractors gr

SikaRoof MTC for Specificators gr

SikaRoof MTC Systems for Green Roofs gr

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ

  • Είμαστε οι ειδικοί στα ρητινικά δάπεδα με το μόνιμο προσωπικό

    της εταιρείας να διαθέτει πέιρα άνω των 18 ετών.

  • Η Εταιρεία διαθέτει πιστοποιητικό ποιότητας

    ISO 9001 από τον γερμανικό φορέα TUV NORD, από το 2010.

  • Εμπειρία σε έργα που φτάνουν

    το ένα εκατομμύριο (1.000.000 m2) τετραγωνικά μέτρα.